Una Trobada de gegants molt especial!

Ahir, la Comissió Ripolletenca d’Activitats Culturals més coneguda a Ripollet per  LA CRAC va organitzar un event molt especial amb motiu del el 25è aniversari de l’Arribada dels Gegants a Ripollet.

Va ser una jornada especial i emblemàtica a la que van participar 13 colles, entre gegants, gegantons i capgrossos van desfilar  70 figures, a més dels grallers d’arreu, en total  quasi 500 persones participant en aquesta data important per a la cultura popular de la vila.

La colla va estrenar el gegantó Drac Màgic, el Ball dels Gegants de Ripollet (escrit per l’Enric Montsant i coreografiat per en Josep Torrella) i alguns gegants fins i tot estrenaven traje!

Trobareu més informació al Facebook de l’entitat LA CRAC  i podreu veure l’album de fotos de la jornada aquí:

25è Aniverari-XXVa Trobada de Gegants.

20151004_122244_HDR

Amb la presència especial dels Gegants de Barcelona!

25 anys de Gegants a Ripollet

Sabieu que els gegants ja porten 25 anys amb nosaltres? Si veniu aquests dies al Centre Cultural podreu conèixer la història d’aquests personatges que formen part de la cultura popular del municipi de la mà de la Comissió Ripolletenca d’Activitats Cultural (LA CRAC).

La sala d’exposicions de l’equipament acull, durant tot aquest mes, una mostra que commemora aquests 25 anys de Gegants a Ripollet.

En Pere i l’Elisenda varen nèixer al 1990, a les portes dels Jocs Olímpics de Barcelona 1992, i en el seu bateig varen retre homenatge als gegants que van ser cremats a Montjuïc l’any 1936 a causa d’un bombardeig quan havien de participar a l’Olimpíada Popular d’aquell mateix any.

Tot això i molt més ho trobareu explicat en l’exposició produïda per La CRAC que podreu visitar fins el dia 25 d’octubre al Centre Cultural de Ripollet.

GEGANTS

Micos de carrer amb Rhythm’n’Moyo Batucada-Ripollet

El pròxim dia 2 de juliol a les 20 h el Centre Cultural de Ripollet presenta una mostra fotogràfica dels Micos de Carrer com els agrada anomenar-se als integrants de Rhythm‘nMoyo Batucada-Ripollet.

Es tracta d’un recull de fotografies per commemorar el 5è aniversari de l’entitat. Amb aquestes fotografies el grup vol mostrar la seva trajectòria en forma de reconeixement als seus membres per la feina feta. Són una formació jove i trepidant que no deixen indiferent a ningú en les seves batucades. Si no els heu vist mai actuar, no us podeu perdre la festa que faran el pròxim dissabte dia 4 a la rambla de Sant Jordi de Ripollet.

Exposició PMC Aniversari Rhythm'n'Moyo_invitació_02.FH11

Us deixem un petit vídeo d’una de les darreres actuacions més espectaculars que hem tingut dels Moyo aquí a Ripollet que aprofiten per anunciar la festa que tindrà lloc el 4 de juliol al pati del Centre Cultural (Ripollet). Començaran a les 10:30 h del matí amb activitats i tallers, vermut musical, cercavila, amb la projecció del documental R’N ‘M. MICOS DE CARRER, i concerts, concursos i punxadiscos com a punt final de la nit, a les 01.30 h. No us ho podeu perdre!!!

5 Aniversari Moyo

Trobades amb l’art de Desembre.

Trobades amb l’art de Desembre.
La segona sortida de les Trobades amb l’art convocada pel Centre Cultural on participen els tallers d’art, plàstica i pintura serà la visita al Museu Molí de paper de capellades, on es visita el  Moli, l’exposició Biennal d’art en paper de Riudebitlles i en aquesta ocasió es realitzarà un taller artístic: fer paper a mà.
Cal reservar i fer el pagament a novembre.
Tota la informació al Centre Cultural de Ripollet.
trobades amb lart desembre