Nova temporada d’Espectacles infantils al Teatre!

Festuc-La mongetera

Companyia Festuc Teatre, La Mongetera màgica

La programació d’espectacles infantils que organitza el Patronat Municipal de Cultura comença el dia 18 d’octubre. Té com a objectiu any rere any promoure el fet d’anar al teatre en família. Estem convençuts que és un hàbit saludable que aporta grans beneficis per a grans i petits, entre d’altres destaquem beneficis emocionals i comunicatius per ambdues parts.

Una experiència  única, saludable i emocionant!

Asseguts a una butaca del Teatre passen moltes coses! Aprendre, créixer i divertir-se a partir de la imaginació i la creativitat que se’ns desperta té un efecte multiplicador de beneficis quan ho compartim amb les persones que estimem.

Un mal de closca-Farres Brothers

Companyia Farrés Brothers Mal de closca

Gaudiu molt de la Festa Major i d’aquests darrers dies d’estiu i prepareu-vos perquè us esperem amb grans emocions per gaudir en família durant aquesta nova temporada 2015-2016!

Us avancem una pinzellada dels espectacles que podreu veure  a l’octubre i al novembre.

18/10/2015 Companyia Festuc Teatre, Espectacle de Titelles La Mongetera màgica. Per a nens i nenes de 3 a 8 anys:

08/11/2015 Companyia Farrés Brothers amb Mal de closca. Un espectacle de teatre d’objectes. Per a nens i nenes de 1 a 5 anys:

VENDA D’ENTRADES. ATENCIÓ NOVETAT!   al setembre podreu comprar les entrades per internet des de la pàgina web  Teatre Auditori del Mercat Vell de Ripollet  Us informarem!

2princeses barbudes. Aquest diumenge porta’ls al Teatre!

Aquest diumenge, a les 18h, al Teatre Auditori torna la programació d’espectacles infantils amb ‘Enciclopedia baixeta de la nit’. A càrrec de 2princeses barbudes. Espectacle musical per a tota la família amb clown, teatre d’objectes i poesia visual. Diversió assegurada! Les entrades, com sempre, al Centre Cultural o una hora abans al teatre.

DD Social Media Icon Set 65654DD Social Media Icon Set 65654

Una aventura ben màgica!

El proper diumenge dia 1 de març, a les 18 h, us esperem al Teatre Auditori!!!  amb l’espectacle infantil  Les màgiques aventures d’en Fixi i en Foxi de la companyia Teatre de Cordó i Enric Magoo.

Es tracta d´un espectacle per a públic familiar però especialment per a nens i nenes entre els  4 i els 8 anys, no us ho perdeu!

Ells s’identificaran plenament amb el món màgic i fantàstic d’en Foxi i vosaltres amb el món pragmàtic d’en Fixi. Encara que si us deixeu anar per una estona,  potser també podeu compartir aquesta mirada, més lliure d’en Foxi i dels vostres fills i filles, on tot és possible.

FLYER MARZO

Com a gat i gos/Teatre Animal

El pròxim diumenge dia 1 de febrer, a les 18 h, us esperem al Teatre Auditori!!!  amb l’espectacle infantil  Com a gat i gos/Teatre Animal.

Si teniu infants, a partir de 3 anys, no us ho podeu perdre, estaran encantats de gaudir amb aquesta història d’en Nacho.

Es tracta d’un dibuixant insaciable que ha trobat la manera de donar-los vida i comunicar-se amb ells. Però no us despisteu!, qualsevol cosa pot passar quan estan junts. Tot és possible en aquest món dels dibuixos animats. Una història que ens omplirà de somriures i emocions.

 

Si voleu seguir la programació d’espectacles infantils del Teatre Auditori, podeu omplir aquest formulari i us enviarem la informació que més us interessi. Si coneixeu famílies a qui els hi pugui interessar no dubteu a compartir aquesta entrada.

Copia de FLYER FEBRER

Recordeu que podeu aprofitar els descomptes i paquets familiars de 3 i 4 entrades amb els que una entrada us sortirà gratis. Per comprar-les anticipades ho podeu fer fins un dia abans al Centre Cultural, us estalviareu la cua del diumenge! Si voleu comprar a taquilla, ho podreu fer una hora abans de l’inici de l’espectacle.

Paquets familiar i descomptes