Nou curs per a entitats de Ripollet: Gestió econòmica i de fiscalitat a les entitats

La gestió fiscal i comptable és molt important a l’hora de gestionar l’entitat, ja que una bona planificació dels recursos i estar al dia amb les obligacions tributàries, enfortirà l’entitat, per això el Centre Cultural ha organitzat:

TALLER PER A ENTITATS CULTURALS: Gestió econòmica i de fiscalitat

De 19 a 22 h, al Centre Cultural

Un curs bàsic per entendre mínimament el funcionament del sistema tributari i poder gestionar millor les obligacions fiscals de les entitats.

Cal inscripció prèvia.

Ho organitza: Ajuntament de Ripollet

Xerrada: “Com fer el meu fill/a lector/a?”

Xerrada: “Com fer el meu fill/a lector/a?”

A les 17 h, al Centre Cultural

Xerrada a càrrec de Pep Molist.

Es desgranaran breument les oportunitats de la lectura i a continuació, algunes estratègies i consells senzills per tal que els infants esdevinguin lectors. Que podem fer a casa, a l’escola, amb els amics… S’oferiran criteris i recursos per a fer una bona tria de lectures per compartir i una recomanació de llibres indispensables. Xerrada destinada a pares, mares, mestres, bibliotecaris i prescriptors de literatura infantil i juvenil.

Hi col·labora la Diputació de Barcelona.
Ho organitza: Ajuntament de Ripollet
#AnydelLlibre

Últim taller de Cuina en família el 19 de maig

El Centre Cultural de Ripollet organitza l’últim Cuina en família el pròxim dissabte 19 de maig a les 11 hores. Aquests tallers són molts divertits i està dirigit a famílies amb infants entre 5 i 12 anys, podeu fer les inscripcions al Centre Cultural directament.

Últim taller de Ioga en família el 5 de maig

El Centre Cultural de Ripollet organitza l’últim Ioga en família el pròxim dissabte 5 de maig a les 11 hores. Aquest taller està dirigit a famílies amb infants entre 5 i 12 anys, i té una durada d’una hora i mitja, podeu fer les inscripcions al Centre Cultural directament.