Xerrada: “Com fer el meu fill/a lector/a?”

Xerrada: “Com fer el meu fill/a lector/a?”

A les 17 h, al Centre Cultural

Xerrada a càrrec de Pep Molist.

Es desgranaran breument les oportunitats de la lectura i a continuació, algunes estratègies i consells senzills per tal que els infants esdevinguin lectors. Que podem fer a casa, a l’escola, amb els amics… S’oferiran criteris i recursos per a fer una bona tria de lectures per compartir i una recomanació de llibres indispensables. Xerrada destinada a pares, mares, mestres, bibliotecaris i prescriptors de literatura infantil i juvenil.

Hi col·labora la Diputació de Barcelona.
Ho organitza: Ajuntament de Ripollet
#AnydelLlibre

Últim taller de Cuina en família el 19 de maig

El Centre Cultural de Ripollet organitza l’últim Cuina en família el pròxim dissabte 19 de maig a les 11 hores. Aquests tallers són molts divertits i està dirigit a famílies amb infants entre 5 i 12 anys, podeu fer les inscripcions al Centre Cultural directament.

Últim taller de Ioga en família el 5 de maig

El Centre Cultural de Ripollet organitza l’últim Ioga en família el pròxim dissabte 5 de maig a les 11 hores. Aquest taller està dirigit a famílies amb infants entre 5 i 12 anys, i té una durada d’una hora i mitja, podeu fer les inscripcions al Centre Cultural directament.

Nou taller de Cuina en família al Centre Cultural

El Centre Cultural de Ripollet torna a organitzar un nou taller de Cuina en família el pròxim dissabte 21 d’abril. Hi haurà dos tallers, el primer de 10 a 11.30 h i el segon de 12 a 13.30 h. Aquests tallers són molts divertits i està dirigit a famílies amb infants entre 5 i 12 anys. Aquesta edició és la quarta i es farà una al mes de maig. L’activitat té una durada d’una hora i mitja, podeu fer les inscripcions al Centre Cultural directament.

Curs After Effects al Centre Cultural

El Centre Cultural de Ripollet ha reprogramat el curs trimestral d’After Effects, de maig a juliol, amb la finalitat de donar més temps per les inscripcions de persones interessades. Aquest curs és un referent per a “videomakers” que volen treballar fen vídeos per a empreses, sobre esdeveniments i publicitaris, uns productes molt demanats actualment. El curs té matrícula gratuïta i el preu són 35,40 €/mes, i seran els dijous de 19 a 21 h.

Amb el curs d’efectes especials i emotion graphics, ens endinsarem a la interfície i l’entorn de treball d’After Effects, un dels programes de referència en edició d’efectes especials, aplicant-ne les prestacions en projectes reals i creant efectes digitals dignes de qualsevol producció cinematogràfica.

Fes la inscripció prèvia al Centre Cultural de Ripollet