Arxiu mensual: Desembre de 2014

La cultura, una font d’emocions!

Convençuts que la cultura té la capacitat inesgotable de fer-nos sentir, desitgem per al 2015  que et deixis emocionar per l’oferta cultural del teu municipi, que gaudeixis de la lectura, que participis  amb les entitats en les festes populars, o si ho prefereixes, de qualsevol de les activitats creatives que estan al teu abast.  I per últim, no t’oblidis de gaudir de la programació del Teatre Auditori del Mercat Vell. Són algunes de les moltes possibilitats que desitgem que et permetis aprofitar, i que d’una manera o una altre et puguin fer sentir, et puguin fer emocionar.

El 2015 vé molt i molt carregat, t´ho perdràs?

la foto

Pastisseria creativa

Gastronomia
Aquest any en el taller començarem amb tècniques bàsiques i anirem avançant a mida que vagin passant els mesos del curs fins a arribar a tocar tècniques avançades en l’elaboració i decoració dels típics postres de la coneguda pastisseria creativa , ja siguin cupcakes, muffins, cookies, galetes decorades, flors de sucre, pastissos, etc.

012_Pastisseria creativa

Continua llegint

Taller d’arts plàstiques

Arts plàstiques i visuals
Amb l’experimentació i el descobriment de formes, colors, volums i textures els infants fomenten l’expressió i comunicació artística potenciant la imaginació i la creativitat. Pretén iniciar els més petits en les diferents tècniques grafico-plàstiques, el color, el volum, el paisatge i la perspectiva.

002_Tallers d'arts plastiques

Taller de pintura

Arts plàstiques i visuals
Es centra en la indicació, experimentació i formació en el medi pictòric, utilitzant diferents tipus de materials i explorant els recursos expressius que ofereixen. Es treballen diferents tècniques: pintura acrílica, a l’oli, aquarel•la, carbó, pastel, tinta, collage, entre altres. Al final de curs, el alumnes munten la seva pròpia exposició.

Taller de pintura