Arxiu mensual: Març de 2015

Finalitzat el curs d’informàtica

El curs d’informàtica de nivell 1 ja ha finalitzat. Ha estat una proposta que ha tingut molta acceptació.

collage_20150323211038661

Estàs interessat en realitzar algun altre curs d’ informàtica o xarxes socials?

Pots deixar un comentari al nostre blog amb els teus interessos, o també visitar les nostres xarxes socials i comentar el que t’interessa i compartir-lo per fer-lo arribar a més gent!
Facebook | Twitter 
Estigues informat al nostre blog http://centrecultural.ripollet.cat/, ja que pròximament hi haurà nous cursos d’informàtica!

Dones en Acciò!

Encara podeu visitar l’exposició Dones en Acció al Centre Cultural de Ripollet, amb motiu del Dia Internacional de la Dona que es va celebrar el passat 8 de març-2015

Cuina fàcil per sorprendre en 10 minuts!

Així va ser, tothom va quedar encantat de veure com a la cuina podem sorprendre als convidats amb plats que es preparen en molt poc temps. De la mà de l’Àngels Puntas que va compartir la seva maestria amb tots els participants a la Masterclass que va tenir lloc aquest mes a la cuina del Centre Cultural.

Tot un èxit, pregunteu, pregunteu! El proper no us el podeu perdre!

 

Creativitat a la cuina per sorprendre!

Si vols posar en pràctica la teva creativitat a la cuina, i quedar d’allò més bé, amb els teus invitats, aquest és el teu taller!  Una fantàstica manera de  començar la primavera aprenent a fer mones de xocolata, pastissos, cupcakes…? Al Centre Cultural tenim obertes les inscripcions per al curs de pastisseria creativa d’abril a juny, els dijous de 19 a 22 hores. No t’ho pots perdre!

pastiseriacreativa