Arxiu mensual: Juny de 2015

Micos de carrer amb Rhythm’n’Moyo Batucada-Ripollet

El pròxim dia 2 de juliol a les 20 h el Centre Cultural de Ripollet presenta una mostra fotogràfica dels Micos de Carrer com els agrada anomenar-se als integrants de Rhythm‘nMoyo Batucada-Ripollet.

Es tracta d’un recull de fotografies per commemorar el 5è aniversari de l’entitat. Amb aquestes fotografies el grup vol mostrar la seva trajectòria en forma de reconeixement als seus membres per la feina feta. Són una formació jove i trepidant que no deixen indiferent a ningú en les seves batucades. Si no els heu vist mai actuar, no us podeu perdre la festa que faran el pròxim dissabte dia 4 a la rambla de Sant Jordi de Ripollet.

Exposició PMC Aniversari Rhythm'n'Moyo_invitació_02.FH11

Us deixem un petit vídeo d’una de les darreres actuacions més espectaculars que hem tingut dels Moyo aquí a Ripollet que aprofiten per anunciar la festa que tindrà lloc el 4 de juliol al pati del Centre Cultural (Ripollet). Començaran a les 10:30 h del matí amb activitats i tallers, vermut musical, cercavila, amb la projecció del documental R’N ‘M. MICOS DE CARRER, i concerts, concursos i punxadiscos com a punt final de la nit, a les 01.30 h. No us ho podeu perdre!!!

5 Aniversari Moyo

‘Jugant amb colors’ al Centre Cultural

El passat dijous dia 18 es va inaugurar l’exposició “Jugant amb colors”dels tallers de Pintura, de la mà d’Antonio Pérez. A l’hora de pensar en aquesta exposició, la proposta d’Antonio al grup va ser cercar la inspiració en algun fragment d un text literari escollit per l’artista prèviament. Un treball interessant que els ha portat a treure la vessant més creativa que tots porten a dins.

Centre-cultural-0767

Aquí una petita mostra de les creacions realitzades pels  alumnes…..

Mostra d’arts decoratives al Centre Cultural

En la Sala d’exposicions del Centre Cultural de Ripollet aquests dies hem pogut gaudir de la mostra del taller d’Arts decoratives de la mà de  Carmen Gàmiz.

Centre-cultural-9346

Dimarts 16 de Juny la professora, amb ajuda dels seus alumnes varen  preparar la sala per exposar les  obres que han realitzant durant tot el curs…

 

 

 

Catifes de flors i Espais amb encant al Corpus de Ripollet

Cultura i Tradició és l’entitat que organitza la festa del Corpus a Ripollet amb el suport del Patronat de Cultura. Aquest any, com a novetat, han fet una ampliació de nous carrers on els veïns s’organitzen i s’impliquen activament en la confecció de catifes.

D’altra banda no deixeu de visitar el blog del Molí d’en Rata, on trobareu més informació sobre els Espais amb encant, una activitat que cada any creix cada any, com una exposició al carrer, que junt amb el Corpus, pren un caire festiu. Tot sense deixar de banda el seu objectiu de difondre el patrimoni local a través dels plafons explicatius amb interessant contingut històric.

Samsung 1123

Participació dels Trabucaires de Ripollet pels carrers de catifes

Samsung 1133

Participació de l’Associació Cosir i Xerrar a l’esglèsia

Corpus 2015 a Ripollet

Els veïns participant

Samsung 1113

 

Exposicions dels tallers artístics del Centre Cultural

Aquesta setmana podeu visitar dues exposicions dels tallers del Centre Cultural.

Centre-cultural-expos-15 Centre-cultural-expos-16

Puntes al coixí

Fins al dia 11 de juny també podeu visitar l’exposició del taller de puntes al coixí, uns treballs on les mans i els dits de les autores esdevenen veritables protagonistes. Si veniu us vindran ganes de felicitar-les!

Centre-cultural-expos-2 Centre-cultural-expos-6

Centre-cultural-expos-3 Centre-cultural-expos-5

A la carta…

És una exposició col·lectiva d’un dels tallers d’art del Centre Cultural. La trobareu a la Sala d’art, al primer pis, fins al dia 14 de juny. No us  la perdeu, us sorprendrà el nivell que van assolint molts dels alumnes que hi participen. Aquí us deixem unes fotografies del muntatge.

Centre-cultural-expos-22 Centre-cultural-expos-23 Centre-cultural-expos-18
Centre-cultural-expos-20 Centre-cultural-expos-17 Centre-cultural-expos-21

I de l’acte d’inauguració dir que ha sigut tot un èxit, els assistents han pogut contemplar algunes de les obres realitzades durant l’any, per part dels alumnes del taller de pintura de la mà de la professora Liliana Figgini. Ha estat un treball de temàtica lliure, on els alumnes han pogut escollir sobre què volien treballar, tant pel que fa a la temàtica com a la tècnica. D’aquí el resultat de “a la carta”.