Arxiu mensual: Agost de 2015

Nova temporada d’Espectacles infantils al Teatre!

Festuc-La mongetera

Companyia Festuc Teatre, La Mongetera màgica

La programació d’espectacles infantils que organitza el Patronat Municipal de Cultura comença el dia 18 d’octubre. Té com a objectiu any rere any promoure el fet d’anar al teatre en família. Estem convençuts que és un hàbit saludable que aporta grans beneficis per a grans i petits, entre d’altres destaquem beneficis emocionals i comunicatius per ambdues parts.

Una experiència  única, saludable i emocionant!

Asseguts a una butaca del Teatre passen moltes coses! Aprendre, créixer i divertir-se a partir de la imaginació i la creativitat que se’ns desperta té un efecte multiplicador de beneficis quan ho compartim amb les persones que estimem.

Un mal de closca-Farres Brothers

Companyia Farrés Brothers Mal de closca

Gaudiu molt de la Festa Major i d’aquests darrers dies d’estiu i prepareu-vos perquè us esperem amb grans emocions per gaudir en família durant aquesta nova temporada 2015-2016!

Us avancem una pinzellada dels espectacles que podreu veure  a l’octubre i al novembre.

18/10/2015 Companyia Festuc Teatre, Espectacle de Titelles La Mongetera màgica. Per a nens i nenes de 3 a 8 anys:

08/11/2015 Companyia Farrés Brothers amb Mal de closca. Un espectacle de teatre d’objectes. Per a nens i nenes de 1 a 5 anys:

VENDA D’ENTRADES. ATENCIÓ NOVETAT!   al setembre podreu comprar les entrades per internet des de la pàgina web  Teatre Auditori del Mercat Vell de Ripollet  Us informarem!