Arxiu mensual: Desembre de 2015

Viu el Nadal a Ripollet

El Nadal arriba a Ripollet i ho fa carregat d’activitats per fer que aquests dies siguin per tots inolvidables. Aquests són els plans en família que us proposem:

L’Associació de Veïns Maragall ha organitzat per divendres 18 a les 17h al Parc Maria Lluïsa Galobart, ‘L’esperit de Nadal’, amb contes, ball i berenar. L’activitat comptarà amb la col·laboració de La Careta.

Dissabte 19 de desembre arriba el tradicional Caga Tió a la Biblioteca, serà a les 11.30 hores i anirà a càrrec de la companyia Bufanúvols. Aquesta activitat requereix inscripció prèvia i està principalment dirigida a infants fins a 4 anys. I també dissabte, a les 17 hores, el Centre d’Esplai La Gresca organitza un espectacle gratuït de màgia al pati del Casal de Joves.

Diumenge 20 de desembre a les 11.30h, el Centre d’Esplai L’Estel organitza el Caga Tió a la plaça del Molí durant tot el matí. Per la tarda, la Societat Coral El Vallès oferirà un concert gratuït de Nadal, a les 18h, al Teatre Auditori del Mercat Vell.

ripollet-cul-tio-estel-201209-46

A la sortida podeu apropar-vos al Quinto nadalenc que fan els Diables de Ripollet a provar sort. I sinó, tranquils perquè hi haurà més Quinto el 25 i 26 de desembre.

Copia de Premis Quinto.fh11  Un cop ja hem fet cagar el Tió, estem pendents de l’arribada dels Reis Mags d’Orient. Abans, però, caldrà que tirem les nostres cartes: el dimarts 29 de desembre, a les 17.30h, al carrer de l’Estació; i diumenge 3 de gener, a les 11.30h, a la plaça Pere Quart. Després toca esperar fins el 5 de gener, a les 17.30h, que arribaran els Reis a la nostra població.

ripollet-cul-cartes-reis-recollida-020111c

Si us agraden els pessebres, en trobareu al Mercat Municipal, la Biblioteca i l’Esglèsia de Sant Esteve.

ripollet-cul-pessebres-inauguracio-121211-5

I entre activitat i activitat no deixeu de venir al Centre Cultural a veure l’arbre de Nadal gegant que hem preparat. Si voleu podeu fer-vos una foto i compartir-la a #NadalalCentreCultural.

nadalBON NADAL!

CÒMIC RAR amb l’artista Francesc Ruiz

Comicrar1

Ahir dijous l’artista Francesc Ruiz va fer un taller de CÒMIC RAR amb els alumnes de dels tallers d’art del Centre Cultural.

Cultura-ComicRAR-3164  Cultura-ComicRAR-3278

Aquesta activitat es realitza dins el marc de l’exposició ‘Art en Trànsit’ que es pot visitar al Centre Cultural fins el 13 de desembre. Ruiz vol incidir en algunes pràctiques contemporànies que es produeixen a l’entorn del còmic i que defensen l’espai del còmic com un lloc d’expressió des-jerarquitzat on no és necessari saber dibuixar i que no distingeix entre lectors i productors.

Comicrar2