Arxiu mensual: Abril de 2018

Votació i escrutini Concurs cartells festa major Ripollet 2018

Ja tenim els tres finalistes del Concurs cartells de la festa major Ripollet 2018. Libèl·lula, Triple S i Bismuth són els tres finalistes del Concurs cartells de la festa major per l’edició d’enguany. Van ser escollits a la reunió de la Comissió de la festa major, el passat 24 d’abril.

Les votacions seran entre els dies 30 d’abril a l’11 de maig, presencialment al Centre Cultural amb butlletes que trobareu a l’equipament, o amb les que sortiran impreses a les pròximes edicions de la Revista de Ripollet, Ripollet al dia i InfoRipollet.

També podran votar-se online des de la web de la festa major http://festamajor.ripollet.cat/ on trobareu les tres propostes i el link a la pàgina on es farà la votació final i es comptabilitzaren automàticament les votacions.

El guanyador tindrà un premi de 600 €, i es coneixerà el dia 22 de maig, al Centre Cultural, amb l’escrutini obert al públic que es farà a les 20 h. Aprofitem per recordar que aquest any, la festa major estrenarà una nova web i que podeu seguir tota la informació a la web i xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram i YouTube.

Últim taller de Ioga en família el 5 de maig

El Centre Cultural de Ripollet organitza l’últim Ioga en família el pròxim dissabte 5 de maig a les 11 hores. Aquest taller està dirigit a famílies amb infants entre 5 i 12 anys, i té una durada d’una hora i mitja, podeu fer les inscripcions al Centre Cultural directament.

La Xamuskina al Centre Cultural amb les exposicions del #AnydelLlibre

La Xamuskina està al Centre Cultural, la pots conèixer, i aprofita per visitar les exposicions que tenim amb motiu del #AnydelLlibre, a la Sala d’art, 365 pàgines: Un itinerari literari, i a la Sala 1, Pessigolles. Catàleg d’emocions i sentiments

La Xamuskina

Fotos de l’exposició 365 pàgines: Un itinerari literari

Fotos de l’exposició Pessigolles. Catàleg d’emocions i sentiments

Fotos de la Trobada amb l’art del 21 d’abril

Les trobades amb l’art són sortides a visitar exposicions a museus de Barcelona amb la finalitat de conèixer l’actualitat cultural i fer un trobament entre persones que comparteixen sensibilitat i gust per la cultura sigui qualsevol forma d’expressió, compartim imatges de l’última sortida, coordinada pel professor Sergio Moreno, que van visitar la Nova presentació del Renaixement i barroc al MNAC.