Arxiu mensual: Maig de 2018

Trobades amb l’art: Visita Castells de Lleida

Gaudeix d’una experiència fantàstica a Lleida visitant dos dels castells més importants del nostre país. Visita comentada amb la història dels castells, l’època i com vivien els seus habitants. Inscripcions, reserves i pagaments fins al 25 de maig al #CentreCultural i/o amb l’Antonio Pérez o Sergio Moreno, professors d’art i pintura. Places limitades.

Preu amb autocar, entrades i dinar 51 €.
Preu amb autocar, entrades i sense dinar 35 €.

Itinerari:
8 h. Sortida de l’autocar des del Centre Cultural de Ripollet
11 h. Visita al Castell de Florejacs
13 h. Visita al Castell de Montsonís
14.30 h. Dinar a un restaurant de la zona
16.30 h. Temps lliure a Bellpuig
20 h. Arribada al Centre Cultural de Ripollet

Nou curs per a entitats de Ripollet: Gestió econòmica i de fiscalitat a les entitats

La gestió fiscal i comptable és molt important a l’hora de gestionar l’entitat, ja que una bona planificació dels recursos i estar al dia amb les obligacions tributàries, enfortirà l’entitat, per això el Centre Cultural ha organitzat:

TALLER PER A ENTITATS CULTURALS: Gestió econòmica i de fiscalitat

De 19 a 22 h, al Centre Cultural

Un curs bàsic per entendre mínimament el funcionament del sistema tributari i poder gestionar millor les obligacions fiscals de les entitats.

Cal inscripció prèvia.

Ho organitza: Ajuntament de Ripollet

El Petit Ripollet es prepara per al seu dia gran de cloenda 2017 – 2018

El pròxim divendres 29 de juny, a les 18.30 h, a la Plaça 11 de Setembre, el programa cultural per als infants de Ripollet, Passaport Petit Ripollet, celebrarà la seva cloenda amb un espectacle al carrer de música.

Aquell mateix dia, tots els infants que han completat amb 10 segells, el seu passaport, obtindran un regal de reconeixement i record per haver sigut constants amb la seva assistència als espectacles programats al Teatre Auditori del Mercat Vell, Centre Cultural, CIP-Molí d’en Rata i Biblioteca Municipal.

Abans d’aquest acte, tots aquells nens i nenes que tinguin 10 segells o més en el seu passaport, hauran de passar pel Centre Cultural, a partir del 4 de juny i fins al 22 de juny, per tal de facilitar les seves dades.

El Patronat Municipal de Cultura s’encarrega de la programació professional d’arts escèniques per a públic familiar, sota el nom, Petit Mercat Vell. Aquesta programació consisteix en 8 espectacles, els primers diumenges de mes, d’octubre a maig, al Teatre Auditori, que es publiciten i comercialitzen a través de la web del Teatre Auditori https://goo.gl/oYX8g6 o presencialment al Centre Cultural.

La programació es complementa amb un seguit d’activitats relacionades amb l’àmbit escènic i artístic, que es duen a terme en els quatre equipaments que conformen l’àrea de cultura: Teatre Auditori del Mercat Vell, Centre Cultural, CIP-Molí d’en Rata i Biblioteca Municipal.

L’acció Passaport Petit Ripollet, consisteix en la creació d’un Passaport personal adreçat a infants de 3 a 12 anys perquè viatgin per les diferents activitats culturals que organitzen els 4 equipaments.

A l’inici del curs es van repartir a tots els alumnes de primària dels centres educatius locals, un passaport que els nens i nenes han anat segellant a mesura que han participat d’alguna de les activitats programades.

Aquest passaport ha sigut l’eina que ha servit per a crear un circuit cultural que fomenta el sentiment de formar part de la xarxa cultural del municipi. I identificar-se com a usuari i consumidor de cultura ja des d’edats molt primerenques, a l’hora per compartir experiències en família.

Les activitats que fan part de la programació Petit Ripollet s’etiqueten amb el Hastag #PetitRipollet. Aprofitem per recordar-les que per estar actualitzats de l’agenda cultural del municipi pot:

– Segueix-nos a la web del PMC http://pmc.ripollet.cat

– Segueix-nos a la web de la Festa Major http://festamajor.ripollet.cat/

– Segueix-nos a la web del Teatre Auditori http://www.teatreauditoridelmercatvell.cat

– Segueix-nos al blog del Centre Cultural http://centrecultural.ripollet.cat del CIP Molí d’en Rata http://cipmolidenrata.ripollet.cat/ i Biblioteca Municipal http://biblioteca.ripollet.cat

– Apuntar-se al blog setmanal del PMC http://ripollet.us9.list-manage1.com/subscribe?u=c0728db0a40aaa8c511825166&id=d6d4b58dbf

– Segueix-nos al Facebook del PMC https://www.facebook.com/ripollet.cultura/

– Segueix-nos al Facebook Festa Major https://www.facebook.com/ripolletfestamajor/

– Segueix-nos al Facebook de la Biblioteca Municipal https://www.facebook.com/BibliotecadeRipollet/

– Segueix-nos al Twitter del PMC https://twitter.com/CulturaRipollet

– Segueix-nos al Twitter de la Biblioteca Municipal https://twitter.com/BiblioRipollet

– Segueix-nos a l’Instagram del PMC https://www.instagram.com/ripollet_cultura

– Segueix-nos al canal YouTube del PMC https://www.youtube.com/channel/UCPtEqdmqPQB5Hxz2uLAEo3Q

Bismuth és el guanyador del Concurs cartells de la festa major Ripollet 2018

Bismuth amb 611 vots i un 39% dels vots ha sigut la guanyadora del XXI Concurs cartells de la Festa Major 2018. Bismuth és l’única menor d’edat participant del Concurs i és estudiant de l’Institut Lluís Companys. Recordem que un total de 26 propostes es van presentar, 4 presencialment al registre del Centre Cultural, i 22 enviades per correu electrònic. Les tres finalistes són dones.  A continuació les dades de la votació:

Votació online:
1.- BISMUTH 389
2.- LIBÈL·LULA 281
3.- TRIPLE S 400
Total votació online 1070

Votació presencial:
1.- BISMUTH 222
2.- LIBÈL·LULA 130
3.- TRIPLE S 124
Total votació presencial 476

Votació total:
1.- BISMUTH 611
2.- LIBÈL·LULA 411
3.- TRIPLE S 524
Total votació total 1546

Vots nul 6
Vots en blanc 6

Aprofitem per recordar que aquest any, la festa major estrenarà una nova web i que podeu seguir tota la informació a la web i xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Viu la Festa Major d’enguany amb el Hashtag #FMRipollet