Creacions artístiques amb motiu de Sant Jordi

Diumenge dia 19 al Centre Cultural vivíem un altre acte imporant i era la inauguració  per part  del senyor alcalde de Ripollet de l’exposició Edicions Pròpies. Interaccions llibre-art realitzada pels  tallers d’art al voltant del llibre com a objecte artístic.  Una mostra que no us podeu perdre els que encara no l’heu vist. Ho podreu fer fins el dia 8 de maig.

Hector-Fotografo-Sant-Jordi-Ripollet-45

També varem comptar amb la presència de la poetissa Sílvia Zabala i l’artista Daniel Sarciat presentant l’exposició Una parte de todos. Un treball que narra amb poemes i pintures  la relació de dues persones, l’amor i el desamor, passant pel conflicte, l’odi, i per últim la reconciliació. Tot el procés viscut, obrint en canal els seus sentiments, expressats a través d’aquestes obres. Interessant treball, no et deixarà indiferent. Si encara no ho heu fet, podeu visitar aquesta exposició fins el dia 8 de maig. Aquest dia, per clausurar-la comptarem de nou amb la presència dels dos autors.

la foto 4

Ala foto 1

DD Social Media Icon Set 65654DD Social Media Icon Set 65654