Bombolles de paper. Pròxim espectacle infantil al Teatre!

El pròxim diumenge dia 10 de maig a les 18 h us proposem un espectacle màgic i captivador dins la programació d’espectacles infantils del Teatre Auditori. No deixeu que s’ho perdin els petits de la família!

BOMBOLLES DE PAPER és un espectacle de dansa, música en directe i interacció multimèdia, dirigit a PÚBLIC FAMILIAR (a partir de 4 anys) de la companyia MÚCAB DANS.

L’espectacle explica la història d’un personatge (en Roger) que vol fer bombolles amb la seva trompeta. Durant l’espectacle podrem veure com entra en el món de les bombolles i com Bumbú, la fada de Bombalia, l’ajudarà a aconseguir fer bombolles.

Bombolles de paper Cia Bacum

BOMBOLLES DE PAPER és una proposta visual i plàstica que juga des de la imaginació del nen/a (i l’adult) transportant-lo a un espai on tot és possible. Un recorregut per un món fantàstic ple de BOMBOLLES de SABÓ, de PAPER, DIGITALS, de GLOBUS, amb OMBRES, amb LLUM NEGRA. Un espectacle màgic i dinàmic on nens i nenes, pares i mares, avis i àvies, no podran desenganxar la mirada de l’escenari i en el que acabaran participant activament.

Burbujas de papel

MÚCAB DANS és una companyia de Dansa, que treballa amb la Tecnologia Multimèdia, amb l’objectiu d’apropar el llenguatge del moviment al públic general, creant un llenguatge plàstic, estètic, visual i entenedor.

bombolles-de-paper---baixa-ressolucio

Ens ajudem de la tecnologia i de la multimèdia per generar escenes irreals prioritzant, en tot moment, el moviment i la coreografia per sobre de la tècnica. Treballem a través de les imatges i de l’estètica de cada escena per transmetre allò que volem, amb la intenció d’emocionar al públic.

bombolles-de-paper--mucab-dans

Les entrades es poden adquirir anticipades al Centre Cultural i a la taquilla del Teatre el mateix dia de la funció. Preu de 5 euros, amb descomptes per als infants. Per primera vegada també podeu comprar l’entrada per internet a www.teatreauditoridelmercatvell.cat    (sistema en fase de proves per aquest darrer espectacle de la temporada) Us hi esperem!!!

FLYER ABRIL_MAIG.FH11

 DD Social Media Icon Set 65654DD Social Media Icon Set 65654