Trobades amb l’art. Cervera i Agramunt.

El pròxim 6 de Juny, per finalitzar el programa de Trobades amb l’art, farem una sortida cultural a Cervera i Agramunt.

La sortida consta d’una visita guiada a la ciutat de Cervera: les muralles, església de Santa Maria, el carrer de les bruixes i molt més. I després una visita a Agramunt, on visitarem la fàbrica de torrons Vicenç i l’espai Guinovart.

No us ho podeu perdre. Us animem a participar d’aquest programa organitzat des del Patronat Municipal de Cultura amb els tallers d’art del Centre Cultural.

Com sabeu, el programa té per objectiu la formació cultural i artística de les persones assistents, d’una forma molt lúdica i amena, a través de visites guiades, a museus, exposicions i altres manifestacions artístiques, en tots els seus àmbits. Les visites sempre van de la mà d’un dels dos professionals d’arts plàstiques i visuals del Centre Cultural que us acompanyaran per fer més comprensible la visita allà on anem.

Per a més informació contacta amb el Centre Cultural. Preu 21 €. Les places són limitades.

 

trobada cervera+agramunt