Exposicions dels tallers artístics del Centre Cultural

Aquesta setmana podeu visitar dues exposicions dels tallers del Centre Cultural.

Centre-cultural-expos-15 Centre-cultural-expos-16

Puntes al coixí

Fins al dia 11 de juny també podeu visitar l’exposició del taller de puntes al coixí, uns treballs on les mans i els dits de les autores esdevenen veritables protagonistes. Si veniu us vindran ganes de felicitar-les!

Centre-cultural-expos-2 Centre-cultural-expos-6

Centre-cultural-expos-3 Centre-cultural-expos-5

A la carta…

És una exposició col·lectiva d’un dels tallers d’art del Centre Cultural. La trobareu a la Sala d’art, al primer pis, fins al dia 14 de juny. No us  la perdeu, us sorprendrà el nivell que van assolint molts dels alumnes que hi participen. Aquí us deixem unes fotografies del muntatge.

Centre-cultural-expos-22 Centre-cultural-expos-23 Centre-cultural-expos-18
Centre-cultural-expos-20 Centre-cultural-expos-17 Centre-cultural-expos-21

I de l’acte d’inauguració dir que ha sigut tot un èxit, els assistents han pogut contemplar algunes de les obres realitzades durant l’any, per part dels alumnes del taller de pintura de la mà de la professora Liliana Figgini. Ha estat un treball de temàtica lliure, on els alumnes han pogut escollir sobre què volien treballar, tant pel que fa a la temàtica com a la tècnica. D’aquí el resultat de “a la carta”.