Catifes de flors i Espais amb encant al Corpus de Ripollet

Cultura i Tradició és l’entitat que organitza la festa del Corpus a Ripollet amb el suport del Patronat de Cultura. Aquest any, com a novetat, han fet una ampliació de nous carrers on els veïns s’organitzen i s’impliquen activament en la confecció de catifes.

D’altra banda no deixeu de visitar el blog del Molí d’en Rata, on trobareu més informació sobre els Espais amb encant, una activitat que cada any creix cada any, com una exposició al carrer, que junt amb el Corpus, pren un caire festiu. Tot sense deixar de banda el seu objectiu de difondre el patrimoni local a través dels plafons explicatius amb interessant contingut històric.

Samsung 1123

Participació dels Trabucaires de Ripollet pels carrers de catifes

Samsung 1133

Participació de l’Associació Cosir i Xerrar a l’esglèsia

Corpus 2015 a Ripollet

Els veïns participant

Samsung 1113