Micos de carrer amb Rhythm’n’Moyo Batucada-Ripollet

El pròxim dia 2 de juliol a les 20 h el Centre Cultural de Ripollet presenta una mostra fotogràfica dels Micos de Carrer com els agrada anomenar-se als integrants de Rhythm‘nMoyo Batucada-Ripollet.

Es tracta d’un recull de fotografies per commemorar el 5è aniversari de l’entitat. Amb aquestes fotografies el grup vol mostrar la seva trajectòria en forma de reconeixement als seus membres per la feina feta. Són una formació jove i trepidant que no deixen indiferent a ningú en les seves batucades. Si no els heu vist mai actuar, no us podeu perdre la festa que faran el pròxim dissabte dia 4 a la rambla de Sant Jordi de Ripollet.

Exposició PMC Aniversari Rhythm'n'Moyo_invitació_02.FH11

Us deixem un petit vídeo d’una de les darreres actuacions més espectaculars que hem tingut dels Moyo aquí a Ripollet que aprofiten per anunciar la festa que tindrà lloc el 4 de juliol al pati del Centre Cultural (Ripollet). Començaran a les 10:30 h del matí amb activitats i tallers, vermut musical, cercavila, amb la projecció del documental R’N ‘M. MICOS DE CARRER, i concerts, concursos i punxadiscos com a punt final de la nit, a les 01.30 h. No us ho podeu perdre!!!

5 Aniversari Moyo