Figures i formes. Treballs de Marina Padró

El Centre Cultural acollirà a partir de la pròxima setmana una exposició de l’artista Marina Pedrós a la Sala d’art ubicada en el mateix centre.

IMG_0232

La mostra ofereix un ventall de retrats, molts d’ells on la dona té una presència predominant, i de pintures i dibuixos abstractes que són per l’artista una forma d’expressió lliure, una manera d’experimentar amb les idees, formes, colors i conceptes a través de diferents tècniques. La simplicitat i la senzillesa caracteritzen les últimes obres de Marina Pedrós, una artista que experimenta amb l’harmonia de les formes i colors, que alhora representen moments i sensacions de la seva pròpia vida.

Exposició PMC Figures i Formes Marina Pedrós_invitació 04.FH1

L’acte d’inauguració tindrà lloc el proper dilluns dia 6 de juliol a les 19h