25 anys de Gegants a Ripollet

Sabieu que els gegants ja porten 25 anys amb nosaltres? Si veniu aquests dies al Centre Cultural podreu conèixer la història d’aquests personatges que formen part de la cultura popular del municipi de la mà de la Comissió Ripolletenca d’Activitats Cultural (LA CRAC).

La sala d’exposicions de l’equipament acull, durant tot aquest mes, una mostra que commemora aquests 25 anys de Gegants a Ripollet.

En Pere i l’Elisenda varen nèixer al 1990, a les portes dels Jocs Olímpics de Barcelona 1992, i en el seu bateig varen retre homenatge als gegants que van ser cremats a Montjuïc l’any 1936 a causa d’un bombardeig quan havien de participar a l’Olimpíada Popular d’aquell mateix any.

Tot això i molt més ho trobareu explicat en l’exposició produïda per La CRAC que podreu visitar fins el dia 25 d’octubre al Centre Cultural de Ripollet.

GEGANTS