L’exposició ‘Art en trànsit’ arriba a Ripollet

Les dues sales d’exposicions del Centre Cultural acullen l’exposició ‘Art en trànsit’. La mostra, produïda i organtizada pel programa d’Arts Visuals de l’Oficina de Difusió Artística Diputació de Barcelona en conveni amb i l’Ajuntament de Lleida a partir del fons del Centre d’Art La Panera. Després de passar per altres municipis com Cerdanyola, Sant Cugat, i Martorell ara arriba a Ripollet i romandrà fins el dia 13 de desembre.

La inauguració serà el 10 de novembre a les 20 hores.

La tria d’artistes que conformen l’exposició respon a la idea segons la qual vivim en un món canviant i en trànsit continu, on les conviccions d’ahir són les incerteses d’avui, i on les veritats irrefutables del passat han perdut solidesa i credibilitat. Així s’aborden temes com l’espai públic, els moviments migratoris, la història i l’emergència de conflictes.

art transit

El visitant podrà contemplar els treballs d’Antoni Abad, Juan Pablo Ballester, Susana Casares, Izaskun Chinchilla, Santiago Cirugeda, Javier Codesal, Carles Congost, Democracia, Patricia Esquivias, Alicia Framis, Valeriano López, Javier Peñafiel, Josu Rekalde, Francesc Ruiz, Belén Uriel i Oriol Vilanova.

D’altra banda, l’exposició està dotada d’un servei educatiu que el Patronat Municipal de Cultura ha ofert   a totes les escoles de Ripollet a través de la Guia d’Activitats Educatives per tal que els alumnes treballin i coneguin l’art contemporani. Està prevista una visita comentada per a públic familiar el 22 de novembre a les 12.30 hores; i una visita per a públic adult, el 25 de novembre a les 19.30 hores.

També hi ha prevista una activitat vincula amb un dels artistes de l’exposició en Francesc Ruiz adreçada a les persones que actualment estan treballant en processos creatius.

Més informació trucant al Centre Cultural T.935046025  o  enviant un mail a cultura@ripollet.cat