Viu el Nadal a Ripollet

El Nadal arriba a Ripollet i ho fa carregat d’activitats per fer que aquests dies siguin per tots inolvidables. Aquests són els plans en família que us proposem:

L’Associació de Veïns Maragall ha organitzat per divendres 18 a les 17h al Parc Maria Lluïsa Galobart, ‘L’esperit de Nadal’, amb contes, ball i berenar. L’activitat comptarà amb la col·laboració de La Careta.

Dissabte 19 de desembre arriba el tradicional Caga Tió a la Biblioteca, serà a les 11.30 hores i anirà a càrrec de la companyia Bufanúvols. Aquesta activitat requereix inscripció prèvia i està principalment dirigida a infants fins a 4 anys. I també dissabte, a les 17 hores, el Centre d’Esplai La Gresca organitza un espectacle gratuït de màgia al pati del Casal de Joves.

Diumenge 20 de desembre a les 11.30h, el Centre d’Esplai L’Estel organitza el Caga Tió a la plaça del Molí durant tot el matí. Per la tarda, la Societat Coral El Vallès oferirà un concert gratuït de Nadal, a les 18h, al Teatre Auditori del Mercat Vell.

ripollet-cul-tio-estel-201209-46

A la sortida podeu apropar-vos al Quinto nadalenc que fan els Diables de Ripollet a provar sort. I sinó, tranquils perquè hi haurà més Quinto el 25 i 26 de desembre.

Copia de Premis Quinto.fh11  Un cop ja hem fet cagar el Tió, estem pendents de l’arribada dels Reis Mags d’Orient. Abans, però, caldrà que tirem les nostres cartes: el dimarts 29 de desembre, a les 17.30h, al carrer de l’Estació; i diumenge 3 de gener, a les 11.30h, a la plaça Pere Quart. Després toca esperar fins el 5 de gener, a les 17.30h, que arribaran els Reis a la nostra població.

ripollet-cul-cartes-reis-recollida-020111c

Si us agraden els pessebres, en trobareu al Mercat Municipal, la Biblioteca i l’Esglèsia de Sant Esteve.

ripollet-cul-pessebres-inauguracio-121211-5

I entre activitat i activitat no deixeu de venir al Centre Cultural a veure l’arbre de Nadal gegant que hem preparat. Si voleu podeu fer-vos una foto i compartir-la a #NadalalCentreCultural.

nadalBON NADAL!