Nous cursos trimestrals del Centre Cultural: abril a juny

Inscripció oberta, tots amb matrícula gratuïta i el preu són 35,40€/mes. 


Cuina d’estiu
La cuina de sempre, amb productes de temporada, per tal d’aprofitar al màxim el que la terra ens ofereix a cada moment idoni.
Curs trimestral: d’abril a juny, dilluns, de 19 a 22 h

Cuina de fusió oriental-catalana
Les receptes orientals des d’un punt de vista ben original i –per què no?– nostrat. Per exemple, un xauarma de pollastre amb panses, pinyons i orellanes o sushi de botifarra o peus de porc, entre moltes altres elaboracions que ens deixaran bocabadats.
Curs trimestral: d’abril a juny, dijous, de 19 a 22 h

Cuina d’autor
Gràcies a una gran quantitat d’ingredients i tècniques per a tractar els productes, aprendrem que podem crear dia a dia noves receptes que fins al moment no existien, jugar amb els ingredients, barrejar-los o texturitzar-los, aprofitant al màxim la creativitat de cada persona i generant, així, maneres diferents i úniques d’entendre la gastronomia.
Curs trimestral: d’abril a juny, dimecres, de 19 a 22 h

Creació d’efectes especials i emotion graphics
Ens endinsarem a la interfície i l’entorn de treball d’After Effects, un dels programes de referència en edició d’efectes especials, aplicant-ne les prestacions en projectes reals i creant efectes digitals dignes de qualsevol producció cinematogràfica.
Curs trimestral: d’abril a juny, dijous, de 19 a 21 h

Tai-txi
– Controlar l’estrès i l’ansietat.
– Augment de l’energia i la resistència.
– Adquirir més equilibri, agilitat i flexibilitat.
– Aconseguir un augment de la capacitat aeròbica.
Curs trimestral: d’abril a juny, dimecres, de 17 a 19 h