Fitxa participació fira d’entitats diumenge 22 d’abril

La Fira d’entitats, que enguany celebrarem el diumenge 22 d’abril, és un bon moment per sortir al carrer a mostrar la tasca que les entitats desenvolupeu durant l’any. Entre tots, es va decidir que el llibre i la lectura serien els protagonistes d’aquesta fira, de la forma creativa que cadascú decideixi, en el seu espai. D’aquesta manera, la Fira d’Entitats s’adhereix a l’Any del Llibre, i específicament al programa de Sant Jordi. Per participar, haureu de retornar la fitxa omplerta al registre del Centre Cultural, abans del dia 28 de març. Un cop tinguem totes les inscripcions, la Comissió co-organitzadora de la Fira d’Entitats, farà la previsió de la distribució de les carpes, i es posarà en contacte amb vosaltres, via correu electrònic, per informar-vos de tots els detalls organitzatius.