Votació i escrutini Concurs cartells festa major Ripollet 2018

Ja tenim els tres finalistes del Concurs cartells de la festa major Ripollet 2018. Libèl·lula, Triple S i Bismuth són els tres finalistes del Concurs cartells de la festa major per l’edició d’enguany. Van ser escollits a la reunió de la Comissió de la festa major, el passat 24 d’abril.

Les votacions seran entre els dies 30 d’abril a l’11 de maig, presencialment al Centre Cultural amb butlletes que trobareu a l’equipament, o amb les que sortiran impreses a les pròximes edicions de la Revista de Ripollet, Ripollet al dia i InfoRipollet.

També podran votar-se online des de la web de la festa major http://festamajor.ripollet.cat/ on trobareu les tres propostes i el link a la pàgina on es farà la votació final i es comptabilitzaren automàticament les votacions.

El guanyador tindrà un premi de 600 €, i es coneixerà el dia 22 de maig, al Centre Cultural, amb l’escrutini obert al públic que es farà a les 20 h. Aprofitem per recordar que aquest any, la festa major estrenarà una nova web i que podeu seguir tota la informació a la web i xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram i YouTube.