El Centre Cultural de Ripollet obre les seves sales d’exposicions a les mostres col·lectives dels seus alumnes dels tallers d’art.

Els alumnes de pintura infantil i d’adults, puntes de coixí i arts decoratives seran els protagonistes a la Sala 1 d’exposicions i a la Sala d’art del Centre Cultural, a partir del 24 de maig fins a l’1 de juliol.

El Regidor de Cultura, Joventut, Educació, Salut Pública i Consum (OMIC), Sr. Oriol Mor, inaugurarà les exposicions col·lectives d’art infantil i d’adults, els dies 24 de maig a les 18.30 h i el 7 de juny a les 19 h a la Sala d’art del Centre Cultural, respectivament. Aquestes dues exposicions estan coordinades pel seu professor Antonio Pérez.

Aquestes dues exposicions comparteixen Títol i temàtica, sota el nom “Setè art”, ens proposen un curiós i vívid homenatge pictòric al món del cinema. Referències, directors, escenes de pel·lícules i, fins i tot, el glamur de Hollywood es traslladen del cel·luloide a la tela, adquirint una plasticitat diferent i sorprenent. Tot un univers creatiu en blanc i negre i en tecnicolor projectat a les parets de la sala.

L’exposició col·lectiva del taller d’art infantil comença el 23 de maig i acaba el 4 de juny, i l’exposició col·lectiva del taller d’art d’adults serà del 5 al 18 de juny.

Igualment, El Regidor Oriol Mor, inaugurarà l’exposició dels alumnes adults d’art del professor Sergio Moreno Miraglia, el dia 21 de juny a les 19 h a la Sala d’art del Centre Cultural. “Amb els cinc sentits” és el títol de l’exposició i la mostra és l’expressió dels cinc sentits a l’art. Aquesta exposició col·lectiva podrà ser visitada entre el 19 de juny fins i l’1 de juliol.

Per un altra banda, tenim les exposicions col·lectives dels tallers a la Sala 1 d’exposicions. Del 30 de maig fins al 13 de juny podeu gaudir de l’exposició de puntes de coixí sota el nom “Puntes per a totes les ocasions”. Com expliquen les seves professores Maria Mercè Olivé i Ana Estébanez, les puntes de coixí es fan amb un coixí, boixets, fils, agulles de cap i un patró de cartró. Amb quatre boixets es fan els moviments de creu i volta, i combinant aquests moviments es realitzen les puntes.

Finalment, del 14 al 28 de juny, podeu gaudir a la Sala 1 d’exposicions, de la mostra dels alumnes d’art decoratives de la professora Carmen Gámiz. Sota el nom “Pinzellades de color”, faran una presentació de les diferents tècniques artístiques i manuals.

Exposicions al vestíbul del Centre Cultural

  • Del 16 al 30 de maig. Exposició col·lectiva dels alumnes del Curs de Fotografia, nivell iniciació, de l’AFR
  • Del 31 de maig al 10 de juny. Exposició del Centre obert la placeta

Recordem l’horari d’obertura al públic de les sales d’exposicions del Centre Cultural: de dilluns a dissabte de 10 a 13 h i de 18 a 21 h; diumenges i festius de 10 a 13h.