Escrutini guanyador Concurs cartells #FMRipollet 2018

Ja tenim el guanyador del Concurs cartells de la festa major Ripollet 2018. El pròxim dimarts 22 de maig a les 20 h a la Sala d’actes del Centre Cultural, La Comissió de la Festa Major farà, l’escruti públic per donar a conèixer el guanyador del Concurs cartells Festa Major Ripollet 2018.

Bismuth, Triple S i Libèl·lula són els tres finalistes del Concurs cartells de la festa major per l’edició d’enguany, però només un s’emportarà el premi de 600 €.

L’escrutini serà un acte públic al qual podran assistir qualsevol persona, i també es farà una transmissió en viu a través de Facebook des de la pàgina Facebook de la Festa Major @ripolletfestamajor. Caldrà fer-se “Fan” i seguir-nos per gaudir de la transmissió que es farà a partir de les 20 h del dia 22 de maig https://www.facebook.com/ripolletfestamajor/

Recordem que un total de 26 propostes es van presentar, 4 presencialment al registre del Centre Cultural, i 22 enviades per correu electrònic, como anècdota podem dir que una proposta va ser d’un menor d’edat i va haver d’acreditar l’autorització dels seus pares, com estableix les bases del Concurs.

A continuació les dades de la votació: online amb 1070 vots, més presencialment amb 476 vots, per un total de 1546 vots. Com anècdota, presencialment es van trobar 6 vots nuls, amb més d’una casella marcada i 6 vots en blanc, sense marcar cap opció.

Aprofitem per recordar que aquest any, la festa major estrenarà una nova web i que podeu seguir tota la informació a la web i xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram i YouTube.