El Petit Ripollet es prepara per al seu dia gran de cloenda 2017 – 2018

El pròxim divendres 29 de juny, a les 18.30 h, a la Plaça 11 de Setembre, el programa cultural per als infants de Ripollet, Passaport Petit Ripollet, celebrarà la seva cloenda amb un espectacle al carrer de música.

Aquell mateix dia, tots els infants que han completat amb 10 segells, el seu passaport, obtindran un regal de reconeixement i record per haver sigut constants amb la seva assistència als espectacles programats al Teatre Auditori del Mercat Vell, Centre Cultural, CIP-Molí d’en Rata i Biblioteca Municipal.

Abans d’aquest acte, tots aquells nens i nenes que tinguin 10 segells o més en el seu passaport, hauran de passar pel Centre Cultural, a partir del 4 de juny i fins al 22 de juny, per tal de facilitar les seves dades.

El Patronat Municipal de Cultura s’encarrega de la programació professional d’arts escèniques per a públic familiar, sota el nom, Petit Mercat Vell. Aquesta programació consisteix en 8 espectacles, els primers diumenges de mes, d’octubre a maig, al Teatre Auditori, que es publiciten i comercialitzen a través de la web del Teatre Auditori https://goo.gl/oYX8g6 o presencialment al Centre Cultural.

La programació es complementa amb un seguit d’activitats relacionades amb l’àmbit escènic i artístic, que es duen a terme en els quatre equipaments que conformen l’àrea de cultura: Teatre Auditori del Mercat Vell, Centre Cultural, CIP-Molí d’en Rata i Biblioteca Municipal.

L’acció Passaport Petit Ripollet, consisteix en la creació d’un Passaport personal adreçat a infants de 3 a 12 anys perquè viatgin per les diferents activitats culturals que organitzen els 4 equipaments.

A l’inici del curs es van repartir a tots els alumnes de primària dels centres educatius locals, un passaport que els nens i nenes han anat segellant a mesura que han participat d’alguna de les activitats programades.

Aquest passaport ha sigut l’eina que ha servit per a crear un circuit cultural que fomenta el sentiment de formar part de la xarxa cultural del municipi. I identificar-se com a usuari i consumidor de cultura ja des d’edats molt primerenques, a l’hora per compartir experiències en família.

Les activitats que fan part de la programació Petit Ripollet s’etiqueten amb el Hastag #PetitRipollet. Aprofitem per recordar-les que per estar actualitzats de l’agenda cultural del municipi pot:

– Segueix-nos a la web del PMC http://pmc.ripollet.cat

– Segueix-nos a la web de la Festa Major http://festamajor.ripollet.cat/

– Segueix-nos a la web del Teatre Auditori http://www.teatreauditoridelmercatvell.cat

– Segueix-nos al blog del Centre Cultural http://centrecultural.ripollet.cat del CIP Molí d’en Rata http://cipmolidenrata.ripollet.cat/ i Biblioteca Municipal http://biblioteca.ripollet.cat

– Apuntar-se al blog setmanal del PMC http://ripollet.us9.list-manage1.com/subscribe?u=c0728db0a40aaa8c511825166&id=d6d4b58dbf

– Segueix-nos al Facebook del PMC https://www.facebook.com/ripollet.cultura/

– Segueix-nos al Facebook Festa Major https://www.facebook.com/ripolletfestamajor/

– Segueix-nos al Facebook de la Biblioteca Municipal https://www.facebook.com/BibliotecadeRipollet/

– Segueix-nos al Twitter del PMC https://twitter.com/CulturaRipollet

– Segueix-nos al Twitter de la Biblioteca Municipal https://twitter.com/BiblioRipollet

– Segueix-nos a l’Instagram del PMC https://www.instagram.com/ripollet_cultura

– Segueix-nos al canal YouTube del PMC https://www.youtube.com/channel/UCPtEqdmqPQB5Hxz2uLAEo3Q