Balanç positiu del primer any del programa #PetitRipollet

El passat divendres 29 de juny, va concloure amb una cloenda a la plaça Onze de setembre, un any d’activitats infantils al Centre Cultural, Biblioteca Municipal, Teatre Auditori i CIP Molí d’en Rata que formaven part del programa cultural pels infants de Ripollet, anomenant Passaport Petit Ripollet.

La cloenda va ser un espectacle gratuït de música, dansa i teatre a càrrec del grup La tresca i la verdesca. L’espectacle al carrer va ser l’alegria de famílies i els infants que van gaudir de 2 hores, on tothom va escampar les llavors culturals pel pròxim any. Igualment, els infants que van acreditar al Centre Cultural el seu passaport amb 10 segells o més, van poder recollir el premi a la seva constància, compromís i suport a la difusió cultural municipal.

El Patronat Municipal de Ripollet destaca com principal avantatge del programa Petit Ripollet, la programació lúdica, variada i familiar amb la finalitat d’apropar els diferents equipaments culturals i dinamitzar el sector cultural al voltant de les diferents activitats organitzades. En paraules d’un dels coordinadors del Programa, quan la gent visita qualsevol equipament, pot informar-se de les altres activitats i conèixer tots els serveis que ofereix.

El Petit Ripollet, a més a més, és un programa nou que té per objectiu el foment de nous públics per a la cultura i en especial per les arts escèniques, i compta amb el suport a la Generalitat, principalment per aquesta finalitat.

Després de l’experiència positiva i el feedback de cada activitat, ja s’està treballant amb una nova programació que sense dubte, consolidarà aquest programa a l’escena infantil de Ripollet. A continuació les dades del programa 2017 – 2018:

  Nombre d’assistents Nombre de segells % dels infants que porten passaport
Biblioteca municipal 1718 166 16%
CIP Molí d’en Rata 74 24 32%
Centre cultural 236 53 22%
Teatre auditori 1192 110 20%
3220 353
Nombre de nens acreditats amb 10 segells o mes per recollir el premi  15 infants

Recordem les xarxes socials que fan part de la difusió cultural a Ripollet, on es fa difusió de l’activitat cultural municipal, igual que de la programació del #PetitRipollet, i per això us recomanen: