“Amb l’ànima a les mans” i “XVIII Exposició filatèlica, numismàtica i de col·leccionisme” són les noves exposicions del Centre Cultural al mes de juliol

El Regidor de Cultura, Joventut, Educació, Salut Pública i Consum (OMIC), Sr. Oriol Mor, inaugurarà el 5 de juliol a les 19 h a la Sala 1 i a les 19.30 h a la Sala d’art, les exposicions “XVIII Exposició filatèlica, numismàtica i de col·leccionisme” i “Amb l’ànima a les mans”, respectivament

Del 30 de juny al 19 de juliol, a la Sala 1 d’exposicions, el Cercle Filatèlic i numismàtic de Ripollet, fidel al seu compromís amb el món del col·leccionisme, ens convida a la seva exposició bianual. Es tracta de la XVIII Exposició Filatèlica, Numismàtica i de Col·leccionisme.

El col·leccionisme, i especialment el de segells i monedes, bé mereix una mirada pausada i tranquil·la dins el món actual, de les presses i de la immediatesa. I això és el que ens proposen: una mirada pausada, sense presses, a segells i monedes.

En veure les imatges que contenen, potser recordareu algun viatge, aquell quadre penjat en algun museu o un paisatge, un monument, un personatge, etc.

Aquest any exposen, entre altres temes, una magnífica col·lecció de segells de vaixells i de personatges i estris relacionats amb el mar.

Del 4 al 20 de juliol, a la Sala d’Art, podeu gaudir de k’exposició “Amb l’ànima a les mans” Olis de l’artista Nancy Céspedes. Va començar a pintar als tallers de pintura de l’Escola d’Adults Jaume Tuset, ara fa més de 7 anys. Ha fet cursos de pintura en tela a la seva ciutat natal, Cali, a Colòmbia, i de dibuix a l’Escola d’Adults de Ripollet.

Ha realitzat diverses exposicions col·lectives durant aquests anys al Centre Cultural de Ripollet. Segons explica, la seva major inspiració és tot allò relacionat amb el color, colors vius, explosió de vida. Li encanta transmetre l’alegria del color, “des de l’esbós, la primera pinzellada i l’última. El més singular és que m’enamoro de cada quadre que faig, poso tota la meva essència en ells”, explica l’artista

Exposició al vestíbul del Centre Cultural

Fins al 20 de juliol, “L’homosexualitat i la transsexualitat a través de la història”

Mostra del Grup d’Amics Gais, Lesbianes, Transsexuals i Bisexuals de Barcelona (GAG). Amb motiu del 28 de juny, Dia per l’alliberament LGTBI

Organitza: Regidoria de Polítiques LGTBI

 

  • Recordem l’horari d’obertura al públic de les sales d’exposicions del Centre Cultural: de dilluns a dissabte de 10 a 13h i de 18 a 21h; diumenges i festius de 12 a 14h.