Quin sarau! amb Xarop de Canya

Quin sarau!, al Carnaval infantil d’enguany que tindrà lloc el divendres dia 13 de febrer! ballarem i riurem amb la companyia Xarop de Canya. Es tracta d´un espectacle força divertit pensat per als més petits.

Recordeu que tal com podreu veure al programa de Carnaval, aquest any, recollint els vostres suggeriments, hem programat diferents moments, per ajustar-nos als gustos de les diferents edats. D’una banda entre les 17 i les 18,15 h per als més petits, farem l’espectacle infantil que us presentem aquí,

Seguidament continuarem amb una disco-mòbil, súper marxosa, amb els millors èxits del moment, per al públic familiar amb ganes de moure l’esquelet i gaudir a tope junts, una estona, grans i petits.

Carnaval infantil pavello joan creus (aj)

Per últim, com a novetat, recuperarem la El cabraboc i la llegenda  amb el conte del vell i la vella.  Serà un espectacle amb lluïment de foc de la mà de les Bruixes de Ripollet.

20140711-Nitdebruixes
Animeu-vos a participar!