Barcelona, zona neutral a la primera guerra mundial

Volem aprofitar l’oportunitat d’endinsar-nos en la Barcelona de la primera guerra mundial. Es tracta d’un moment en què la ciutat va aprofitar les transformacions que es van produir-ne en tots els àmbits per obrir-se camí cap a les avanguardes.

Barcelona, zona neutral 1914-1918, és una exposició temporal de la Fundació Miró que visitarem el pròxim dia 2 de febrer. Ens vols acompanyar?

Trobadesamblart-Barcelona-zona-neutralFarem una visita col·lectiva, acompanyats per una professional que s´ho prepara expressament per a nosaltres i ens fa de guia. Estem parlant del programa Trobades amb l’art que organitzem anualment des dels tallers artístics del Centre Cultural. És un programa obert a tothom que li agradi l´art, o senzillament que vulguin passar una estona agradable, en companyia d’altres persones, fent alguna cosa interessant.

L’exposició consta de gairebé 500 obres de 70 artistes, 20 pel·lícules, pintures, escultures, dibuixos, objectes i molta documentació, i pretén mostrar les fortes tensions i transformacions que es varen succeir a la ciutat.

Us deixem aquí una entrevista als comissaris de la mostra.

Cal inscripció prèvia, si t´interessa,  només has de apropar-te o trucar Centre Cultural  al 935046025. També pots enviar-nos  un mail i t´informarem del lloc i hora de trobada.