9 Clubs’ World Cup a Ripollet

La novena copa del món de clubes de la Federació Internacional de l’Art Fotogràfic, tindrà lloc aquest cap de setmana a Ripollet.

El Centre Cultural acull els actes més importants d’una agenda ben apretada, que comença avui divendres 27 de febrer a les 19 hores. La inauguració de l’exposició 9a Copa del Món de Clubs FIAP, tindrà lloc a les 20h. L’exposició es pot visitar  fins el proper 5 de març al Centre Cultural (Rbla de Sant Jordi, 2-4). Els actes finalitzaran amb una actuació dels Diables de Ripollet.

No us ho perdeu, els actes continuen demà dissabte a les 19h amb la Gala d´entrega de premis de la 9a Copa del Món de Clubs FIAP a la sala d´actes del Centre Cultural, amb la participació de diverses entitats locals: La coral del Vallès i del grup de dansa Epidemic. A les 20,30h està prevista l’actuació de Rhym&Moyos.

Totes les activitats han estat organitzades  per Acció Fotogràfica Ripollet i la FIAP amb el suport del Patronat Municipal de Cultura de Ripollet.

Més informació al telèfon: 93 504 60 25, al web www.ripollet.cat  al facebook i al twitter del @Ripollet Cultura.

9a Copa del Món de Clubs PMC_ invitació 03.FH11