Edicions pròpies. Interaccions llibre-art

IMG_0007

A partir d’avui dia 13 d’abril, es pot visitar l’exposició “Edicions pròpies. Interaccions llibre-art” . La mostra és el resultat d’un treball realitzat als tallers artístics del Centre Cultural amb motiu de la diada de Sant Jordi. El treball planteja un diàleg amb el llibre com a objecte. En aquest cas són intervencions creatives lliures que plantegen estètiques, usos, perspectives i relacions diferents amb el llibre com a objecte creatiu en si mateix. Són produccions i edicions pròpies per reflexionar sobre el llibre i l’art.

El procés creatiu d’aquest treball s’ha plantejat des de l’experimentació lliure i conceptual que ens acosta a l’essència de l’objecte obrint múltiples possibilitats de transformació.

IMG_0017 IMG_0024

IMG_0011

DD Social Media Icon Set 65654DD Social Media Icon Set 65654