Ja podeu fer la votació on line del cartell de Festa Major

El Patronat Municipal de Cultura ha obert el termini de votació on line per seleccionar la imatge de la Festa Major 2015 i de l’espai jove Gibrelleta.

La Comissió de la Festa Major i el guanyador del Concurs de Cartells de l’any passat es van reunir dilluns al Centre Cultural per seleccionar els 3 cartells finalistes de la Festa Major 2015.  S’han presentat un total de 12 propostes formades per dos imatges: Festa Major i Gibrelleta.

Aquí teniu les 3 propostes finalistes:

kirby

kanijo

type

Tal i com figura a les Bases del Concurs de Cartells, cada participant ha presentat els cartells amb un pseudònim i un sobre tancat que s’obrirà el dia que es faci públic el veredicte.

La votació només es pot realitzar a través del web municipal i només s’admetrà un vot per IP. L’enquesta on line romandrà oberta fins el proper 24 d’abril, a les 19 hores. El veredicte es farà públic el 29 d’abril, a les 19.30 hores, en el Centre Cultural. El guanyador s’emportarà un premi de 600 euros.

DD Social Media Icon Set 65654DD Social Media Icon Set 65654