Una parte de todos. Poemes pintats

És una mostra de poemes escrits i pintures que il.lustren les emocions que aquests transmeten. Poemes pintats, que conviden a fer un recorregut, submergint-se recitant, observant, per deixar-se sentir

expo sarciat PARTE

L’exposició mostra l’obra pinctórica de l’artista Daniel Sarciat i els poemes de Sílvia Zabala. “Els poemes de Sílvia Zabala desgranen en versos la convivència, l’amor i la llibertat en un estil directe i sincer. Les obres de Daniel Sarciat mostren les emocions, sentiments vivits, instants alegres, records amargs i melancòlics i la conciliació.”

expo sarciat PARTE1

Us animem a visitar-la, sense presses, pausadament, com un dolç passeig que us permeti aturar-vos allà on us vingui de gust per deixar-vos impregnar pel contingut dels seus poemes. Un passeig,  per poder-la gaudir.

També us volem animar a assistir al recital poètic i la  presentació de l’exposició que tindrà lloc el proper diumenge 19 d’abril, a les 12h, a la Sala d’Art del Centre Cultural (Rbla de Sant Jordi, 2-4).

Més informació al telèfon: 93 504 60 25, al web www.ripollet.cat i al facebook Ripollet Cultura.

DD Social Media Icon Set 65654DD Social Media Icon Set 65654