ARTS ESCÈNIQUES

El Teatre Auditori del Mercat Vell està situat a l’edifici que ocupava l’antic mercat municipal d’aliments, construït durant la II República l’any 1932. L’espai es va inaugurar l’any 1994 amb l’objectiu de promocionar les arts escèniques a través del coneixement i la pràctica de les mateixes.

Actualment el Teatre Auditori del Mercat Vell està gestionat pel Patronat Municipal de Cultura i en ell es desenvolupen diverses programacions que podem definir en 4 blocs:

    • Programació estable d’espectacles infantils: que organitza el PMC tots els primers diumenges de mes a la tarda d’octubre a maig. Es tracta d’una programació variada de teatre, música i dansa dirigida al públic infantil. L’objectiu del Patronat és apropar les arts escèniques als infants i oferir una alternativa familiar per al cap de setmana.
    • Programació estable professional de teatre, música i dansa: que organitza l’Associació d’Espectadors del Teatre del Mercat Vell de Ripollet en conveni amb el PMC des de la temporada 1994-1995. L’entitat local programa espectacles de teatre, música i dansa els divendres al vespre de manera quinzenal.
    • Campanya escolar de teatre, música i dansa: que organitza el PMC amb l’objectiu d’oferir la possibilitat als alumnes de les escoles de Ripollet d’apropar-se al teatre a veure un espectacle durant l’horari lectiu.
    • Programació de les entitats del municipi: el PMC cedeix gratuïtament a les entitats del municipi l’equipament per tal que programin les seves activitats durant l’any posant a la seva disposició el personal responsable de la sala.

L’Any 2013 el Teatre Auditori rep el nom de Teatre Auditori del Mercat Vell i s’inaugura al vestíbul ‘L’Espai Domenec Torras’ en homenatge a la figura d’aquest ripolletenc que va treballar molt pel teatre en l’àmbit local.

Horari:

Veure programació a la web del Teatre

Tancat:

* Vacances d’estiu: del 23 de juliol al 19 d’agost (ambdós inclosos).

* Setmana Santa:  del 26 de març al 2 d’abril (ambdós inclosos).

* Nadal:  de l’1 al 7 de gener i del 24 al 31 de desembre (ambdós inclosos).

* Festa Major: dimarts 28 tancat.  

TEATRE AUDITORI DEL MERCAT VELL DE RIPOLLET

Plaça Onze de Setembre
08291 Ripollet (Barcelona)
cultura@ripollet.cat
Telèfon 93 580 91 92

ZONA DE SERVEIS
Plaça de l’Onze de Setembre cantonada c/ La Lluna