SUBSCRIU-TE AL BLOG

Benvolgut I benvolguda,

Sigues benvingut al bloc del Centre Cultural de Ripollet. Des d’aquest punt neuràlgic del municipi on cada dia passant un munt de coses interessants, volem establir un contacte més directe amb tu.  Sabem que ets algú que, per una raó o un altre, sempre estàs pendent d’allò què passa en l’àmbit cultural al municipi, que t’interessa estar informat, que saps el que vols i t’agrada escollir què fer en el teu temps lliure.

Des d’aquí, t’informarem sobre les activitats que s’hi fan a l’equipament, les que programem en altres espais, i sobre les que s’hi fan a l’espai públic, com és el cas de les activitats del calendari de festes populars, en les que, d’una manera, o altre, estem implicats.

També t’explicarem quins recursos s’hi ofereixen i de quina manera pots accedir-hi.

Volem que aquest sigui un lloc on puguis participar, de quina manera?, és molt senzill:

  • Si formes part d’una entitat, ho pots fer aportant-nos informació, fotos, vídeos, sobre el que esteu preparant, o fent, si voleu donar-ho a conèixer.
  • Si participes en algun curs, taller o alguna activitat a l’equipament, també ens pots fer arribar fotos i vídeos que vulgueu compartir aquí i a les xarxes socials.
  • I si no estàs entre cap dels altres col·lectius, també ens pots fer arribar els teus suggeriments, comentaris, idees, aportacions, i qualsevol informació i/o document gràfic que vulguis compartir amb nosaltres.

I es que ens agradaria molt que aquest sigui un espai de tots i per a tots aquells que ens interessa la vida cultural del municipi. Per això, possiblement ens dirigirem a tu per demanar-te la teva col·laboració, per fer difusió, compartint, o ajudant-nos a portar a terme accions variades que puguin ser d’interès per a tothom.

Alhora serà un espai on intentarem, en la mida de les nostres possibilitats, poder-vos ampliar la informació de tot allò que tingui a veure amb l’activitat cultural i festiva al municipi. Més enllà de la informació bàsica de cada una d’elles, volem que, si t’interessa, puguis tenir una informació una mica més completa del que està passant dia a dia en aquest Centre Cultural de Ripollet.

L’objectiu principal de tot plegat?, que entre tots i totes puguem difondre l’activitat cultural al municipi per tal que, cada dia, més gent se senti que en forma part, en alguns moments com a actors i en altres com a espectadors. A més d’enriquiment personal, trobarem pel camí una bona eina de cohesió social.

Tot just fa un mes que hem començat a caminar en aquest nou projecte, si t’hi vols afegir, ens agradaria molt estar connectats amb tu, així és que no dubtis a SUBSCRIURE’T AL BLOG!

Recorda que també ens trobaràs a:

facebook twitter email

Deixa un comentari