ARTS VISUALS

El Patronat Municipal de Cultura té dues sales d´exposicions ubicades a l’equipament  del Centre Cultural.

La Sala 1 d’exposicions

Ubicada a la planta pis, s’accedeix des del vestíbul principal de l’equipament. Aquesta sala compta amb una programació estable d’exposicions que té per objectiu la difusió cultural en general de temes diversos (no estrictament artístics). La programació també està a disposició de les entitats per tal de promoure i difondre la seva activitat.

Horari d’obertura al públic: 

Dilluns a dissabte de 10 a 13h i de 18 a 21h; Diumenges i festius de 10 a 13h.


La Sala d’art

Es va inaugurar l’any 2007 dins del Pla d’equipaments de la Generalitat de Catalunya. Aquesta sala està situada al pis superior del Centre Cultural i té 70 m2.

Acull una programació d’exposicions d’arts visuals on tenen cabuda treballs d’artistes amb una trajectòria consolidada. Una part de la programació es destina a altres propostes emergents i protagonitzades pels col·lectius dels diversos tallers artístics que també tenen aquí la possibilitat de mostrar la seva obra. Per a la programació professional, el PMC fa una aposta decidida per la vessant més educativa i, d’aquesta manera, acostar l’art contemporani al públic, ajudant a fer una lectura més entenedora dels nous llenguatges artístics.

Horari d’obertura al públic: 

Dilluns a dissabte de 10 a 13h i de 18 a 21h; Diumenges i festius de 10 a 13h.

P1030452

Deixa un comentari