Taller de pa artesà

Has intentat fer pa casa, però no et surt bé?
Malgrat el que molta gent pensa, podem coure els pans a un forn domèstic sense cap
problema i obtenir excel·lents resultats. A la majoria de receptes la cocció del pa oscil·la entre 250-180ºC, una temperatura que podem aconseguir i controlar gairebé amb tots els forns domèstics. Hem de tenir en compte que la temperatura i temps de cocció varia en funció de la recepta i la mida del pa, i que només hi ha una fórmula exacte per saber si el pa està en el seu punt òptim: l’experiència (i algun truc). Alguns pans requereixen coure’ls amb vapor i molt temperatura durant els primers minuts d’estar al forn, ja qued’aquesta manera s’ajuda a que les peces guanyin volum, quedin lleugeres i tinguin unes grenyes espectaculars.
taller de pa-0410 taller de pa-0413

Cervesa artesana, farina, sègols, espelta, aigua i alguns ingredients secrets més…
taller de pa-0391 taller de pa-0393 taller de pa-0437 taller de pa-0426
Al centre cultural de Ripollet realitzem monogràfics de pa artesà, massa mare … On aprenem els passos bàsics per poder fer pa a casa d’una manera senzilla.
taller de pa-0446 taller de pa-0497

Però aquí no acaba la cosa, també aprendrem a fer …
Delicioses foccaccia i cibatta…
Secrets per aquest nadal… com per exemple Tortell de reis
I moltes sorpreses més,  tot artesà i ecològic.

Encara estàs a temps per apuntar-te als tallers, cursos i monogràfics del centre cultural,
No dubtis en vindre a veure’ns.
+ informació: Fes click